ELATUS™ Era

Det här är Elatus Era

Ger dig komplett och pålitligt skydd

Elatus Era används mot svampsjukdomar i vår- och höstvete, vår- och höstkorn, råg och rågvete. (All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåtits) Elatus Era ger ett komplett skydd mot alla relevanta sjukdomar i stråsäd. Ett komplett skyddet innebär att du inte längre behöver blanda flera olika produkter - samma ansträngning men med bättre effekt helt enkelt.

Se video om Elatus Era

Skydda din gröda mot bladfläckar…

Elatus har en av marknadens bästa effekter mot svartpricksjuka, vilket är den vanligaste sjukdomen i svensk veteodling. Elatus har även den i särklass bästa effekten mot vetets bladfläcksjuka (DTR), vilket är en nygammal bladfläcksjukdom som ökat kraftigt i svensk veteodling under 2016 och 2017.

..och få enastående effekt mot rost

Rost är en sjukdom som när den kommer har väldigt stor påerkan på skördenivån. Oavsett om det gäller gulrost, brunrost eller kornrost ger ELATUS Era ett enastående effektivt och långvarigt skydd mot rostangrepp.

ELATUS Era är det enda du behöver för att skydda dina grödor

  • Sjukdomsprofil i vete

  • Sjukdomsprofil i korn

En helt ny aktiv substans.

ELATUS Era innehåller : SOLATENOL™ 75 g/l (SDHI) och Protiokonazol 150 g/l (Triazol)

Det är två aktiva substanser med olika verkningssätt:

Solatenol är den nyaste och mest potenta substansen i den kemiska gruppen karboxamider, dit de flesta så kallade SDHI-produkterna hör.

Protiokonazol är en triazolliknande ergosterolhämmare. Båda substanserna är systemiska i uppåt- och utåtgående riktning och verkar både förebyggande och kurativt

Rekommenderad användning

Älskar du också lantbruk?

Det gör vi! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få tips och trix från våra specialister

Syngenta Nordics A/S får kontakta mig via till exempel e-post, SMS, notifikationer, pushmeddelande och widgets. Syngenta A/S Nordics får även kontakta mig via telefon gällande relevanta produkter, kampanjer, tävlingar och marknadsföring, appar, sociala medier, internet och andra digitala kanaler. Syngenta Nordics A/S får samla in och använda data om mig och mina aktiviteter och kombinera den data med andra upplysningar som Syngenta Nordics A/S redan innehar eller får från annan part, också från till exempel cookies från Syngenta Nordics A/S andra hemsidor, bland annat för att skapa en profil som målspecifikt skapar hänvinsningar till mig. Syngenta Nordics A/S får dela data gällande mig och mina aktiviteter internt i koncernen och med koncernens samarbetspartner och använda sådan information till att skicka e-post till mig som är anpassad efter min profil. Min data kommer att sparas av Syngenta Nordics marknadsföringsavdelning, som jag alltid kan kontakta om jag har frågor eller önskar ta del av data gällande mig och mina aktiviteter. Jag kan alltid dra tillbaka mitt samtycke via e-post och web, även gällande de samarbetspartner som Syngenta A/S Nordics har delat min data med. Kommer det framöver relevanta produkter, samarbetspartner eller andra kommunikationskanaler, får Syngenta Nordics A/S använda det här samtycke till att kontakta mig om jag önskar att uppdatera mitt samtycke och datan gällande mig.

Jag har läst och accepterar användarvillkoren

Vill du veta var styrkan i ELATUS Era kommer ifrån?
Lär känna den nya aktiva substansen SOLATENOL™!

‹ Tillbaka till startsida
‹ Zurück zur Übersicht