Those Rusty Days - ett sista farväl till rost | Syngenta

You are here

Share page with AddThis

Those Rusty Days - ett sista farväl till rost

Nyhet - Växtskydd
14.06.2018
Those Rusty days - bild ifrån hemsidan

Kläderna som tar ett sista farväl till rost

Those Rusty Days är en serie kläder och stövlar som tar ett sista farväl till rost i svenska spannmålsfält. Kläderna är för dig som år efter år kämpat mot rost, men som nu är redo att ta ett sista farväl till problematiken med hjälp av Syngentas nya svampmedel Elatus Era.

Vi förstår att det kan bli ett abrupt slut. Det är därför vi har lanserat Those Rusty Days. Med vår kollektion kan du behålla fläckarna men slippa att skördenivån går ner. Det tror vi blir ett fint sista farväl till de ökända rostangreppen.  

Rost påverkar din skördenivå

Som du troligen redan vet är rost en svampsjukdom som har väldigt stor påverkan på skördenivån. Oavsett om det gäller gulrost, brunrost eller kornrost är det alltid trist att upptäcka rostfläckar på kläderna när du går genom dina fält.  Därför har vi lanserat Elatus Era. Det är en ny fungicid som ger ett heltäckande skydd mot alla de viktigaste svampsjukdomarna*, Elatus Era ger att enastående effektivt och långvarigt skydd mot rostangrepp*. Elatus Era ger dessutom en av marknadens bästa effekter mot svartpricksjuka*. Ett heltäckande skydd som hjälper dig nå riktigt höga skördar! Läs mer om Elatus Era här

Shoppa kläderna som tar ett sista farväl till rost i fält här

*Källa: Regionala svampförsök i vete och korn 2016 & 2017