Säsongens bästa video-serie är tillbaka! Hans-Erik svarar – en serie om växtodling och lantbruk

Nyhet - Växtskydd

Dags för en ny odlingssäsong! Följ med till Hans-Erik i Östergötland där han driver ett storskaligt lantbruk. Vilka investeringar görs på gården, vad har han för renkavlestrategier och mycket mer. Och, ni som tittare har möjlighet att ställa frågor inför varje avsnitt! 

 

Nu är det dags för den andra säsongen av Hans-Erik förklarar och svarar, där du får följa med Hans-Erik till Östergötland där han driver ett storskaligt lantbruk.

Växtodlingsåret 2022 har inletts oroligt, med stigande gaspriser, gödningspriser och dieselpriser. I första avsnittet i videon nedan berättar Hans-Erik hur han tänker kring investeringar i detta läge.

I slutet av mars såddes det på NOLO Lantbruk och närmast på tur för höstvetet är gräsogräsbehandlingarna. Losta och renkavle är gårdens främsta fiender, men Hans-Erik har strategin klar. Se videon, där han utvecklar sina tankar!

Ställ frågor till Hans-Erik

Och- du som tittare kan vara med och bestämma vad nästa avsnitt ska handla om och ställa frågor till Hans-Erik! Vad skulle du vilja att han visar eller svarar på inom växtodling och lantbruk? Kanske vad han har för strategier, vad han siktar på i skörd, maskiner på gården eller annat som berör växtodling?

Vad funderar du på? Skriv en kommentar så svarar Hans-Erik i nästa video!

Du kan ställa dina frågor i kommentarsfältet under videon, eller på Syngentas Facebook

Och- glöm inte att prenumerera på Youtube-kanalen, så missar ni inte nästa avsnitt!

Urban green space