Karriär

Karriär hos Syngenta

Syngenta är ett av världens ledande företag med mer än 28 000 anställda i över 90 länder som arbetar mot ett mål: att förverkliga växters potential.

Vi bidrar till hanteringen av några av planetens mest kritiska frågor, som t.ex. den ökande efterfrågan på mat från en växande befolkning.

Om du vill arbeta på ett företag som ger dig självständigheten att utforska och förverkliga nya idéer och samtidigt tillhandahåller en mycket samarbetsvänlig miljö som främjar bra laganda och samarbete mellan olika affärsområden, då kommer du att lyckas här.

Om du är en person som verkligen bryr sig om sitt arbete kommer du att bli entusiastisk över vår verksamhet och fokuserad på att nå resultat. Givetvis kommer du att vilja förverkliga din egen potential. Det finns inget bättre ställe att göra det än inom ett världsledande företag inom en dynamisk tillväxtsektor.

Vi söker högt motiverade personer för att arbeta hos Syngenta. Som ett erkännande av de anställdas bidrag till vårt företag erbjuder vi attraktiva villkor, mycket goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande arbetsmiljö.

Syngenta Nordics A/S

Basen för vår affärsverksamhet är att ge innovativa lösningar till lantbruk samt yrkesmässig trädgårds- och fruktodling. Vårt omfattande tjänsteutbud omfattar allt från utsändande av produktinformation till deltagande i fältvandringar, utställningar och försöksverksamhet - ofta i tätt samarbete med våra lokala partners.

Vårt nordiska huvudkontor ligger i Köpenhamn och härifrån betjänar marknadsförings-, utvecklings- och registreringsavdelningen Sverige och Danmark direkt, och Norge och Finland indirekt.

I Sverige är vi regionalt representerade av två medarbetare som arbetar med rådgivning. De befattningar som är speciella för vårt arbete är bl a produktutvecklare, registreringsspeciallister och rådgivare.

Vi är ca 30 anställda i hela Norden varav ca 20 i Köpenhamn.

Karriär inom Syngenta

Karriär hos Syngenta

Karriär inom Syngenta globalt

Läs mer om våra ställningar

Syngenta Strandlodsvej 44

Kontakta oss

Hitta våra telefonnummer, e-postadresser etc. här

Jordnära nyhetsbrev banner

Bli Jordnära - registrera dig här

Bli Jordnära med vårt nyhetsbrev - för att du vill uppnå ett bättre resultat

Syngenta

Nyheter

Läs de senaste nyheterna från oss