You are here

Karriär

Syngenta är ett av världens ledande företag med mer än 28 000 anställda i över 90 länder som arbetar mot ett mål: att förverkliga växters potential.

Vi bidrar till hanteringen av några av planetens mest kritiska frågor, som t.ex. den ökande efterfrågan på mat från en växande befolkning.

Om du vill arbeta på ett företag som ger dig självständigheten att utforska och förverkliga nya idéer och samtidigt tillhandahåller en mycket samarbetsvänlig miljö som främjar bra laganda och samarbete mellan olika affärsområden, då kommer du att lyckas här.

Om du är en person som verkligen bryr sig om sitt arbete kommer du att bli entusiastisk över vår verksamhet och fokuserad på att nå resultat. Givetvis kommer du att vilja förverkliga din egen potential. Det finns inget bättre ställe att göra det än inom ett världsledande företag inom en dynamisk tillväxtsektor.

Vi söker högt motiverade personer för att arbeta hos Syngenta. Som ett erkännande av de anställdas bidrag till vårt företag erbjuder vi attraktiva villkor, mycket goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande arbetsmiljö.

 

Lediga Tjänster


20-07-2017

Regulatory Manager – Köpenhamn

 

 


 

Karriär inom Syngenta globalt

Är du intresserad av att arbeta och göra karriär inom Syngenta globalt, besök careers.

Syngenta Seeds AB


Landskrona


De flesta anställda på vårt företag i Landskrona arbetar med att utveckla nya sockerbetssorter för odling världen över. Hela förädlingsprocessen kräver specialister, inte bara på forskar- och förädlarnivå, utan också vid arbetet med förädlingsmaterial i växthus och ute i fält. Förädling är ett långsiktigt arbete. Det tar upp emot tio är innan slutresultatet är nått – en ny, högavkastande sockerbetssort. De som börjar arbeta hos oss brukar stanna, vilket innebär att personalomsättningen är låg. Syngenta Seeds är ett av få företag i världen som arbetar med sockerbetsförädling. I Landskrona sker även utveckling vad gäller fröbehandling. 
Under våra arbetstoppar, som innefaller under vår och höst för växthusarbete och under höst/vinter för processarbete, har vi säsongsanställd personal. Under sommaren erbjuder vi arbete åt skolungdomar.

Bland de befattningar som är speciella för vårt företag finns: förädlare, förädlingsassistent, förädlingspersonal, forskningsledare, gruppledare laboratorium, laboratorieingenjör, laboratorieassistent, produktutvecklingsassistent, växthuspersonal, försöksfröpersonal och processoperatör.

Vi är cirka 170 anställda.

  
Syngenta Nordics A/S


Basen för vår affärsverksamhet är att ge innovativa lösningar till lantbruk samt yrkesmässig trädgårds- och fruktodling. Vårt omfattande tjänsteutbud omfattar allt från utsändande av produktinformation till deltagande i fältvandringar, utställningar och försöksverksamhet - ofta i tätt samarbete med våra lokala partners.

Vårt nordiska huvudkontor ligger i Köpenhamn och härifrån betjänar marknadsförings-, utvecklings- och registreringsavdelningen Sverige och Danmark direkt, och Norge och Finland indirekt.

I Sverige är vi regionalt representerade av två medarbetare som arbetar med rådgivning. De befattningar som är speciella för vårt arbete är bl a produktutvecklare, registreringsspeciallister och rådgivare.

Vi är ca 30 anställda i hela Norden varav ca 20 i Köpenhamn.