Tour de Farm över Sundet

Nyhet - Utsäde
Tour de Farm över Sundet

Nu är våra ”fältherrar” Mogens Steenholt Mogensen och Henrik Ryberg igång med ännu en säsong av Tour de Farm. 

I år besöker dom såväl danska som svenska lantbrukare för att fånga inspiration och erfarenheter som kan delas tvärs över Öresund.

I det första avsnittet av Tour de Farm över Sundet, besöker vi  Johan Eriksson utanför Västerås. Han delar frikostigt med sig av sina erfarenheter av HYVIDO hybridhöstkorn odlat under Mellansvenska förhållanden. 

Följ med på Tour’en och få en inblick i lantbruksvillkoren tvärs över landsgränserna!

Tour de Farm är ett videoformat där vi skickar våra experter Mogens Steenholt Mogensen och Henrik Ryberg på turné genom Danmark och Sverige. Där träffar de lantbrukare som odlar några av Syngentas sorter inom hybridhöstkorn, vårkorn, majs och höstvete. Serien kan följas här på sidan eller via vår Facebooksida.

Var med på Touren, som sträcker sig från april till september och tar dig runt både Danmark och Sverige. Våra två experter träffar lantbrukare, lyssnar till deras erfarenheter och ger sina bästa odlingsråd för den aktuella säsongen. 

Resan kan följas på Syngentas Facebook, här på sidan och i Syngentas nyhetsbrev – så följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt nyhetsbrev, Jordnära om du inte vill missa årets Tour de Farm-videor."